Așa, de vară, pentru un început de cină, zic.
Ingredientele pentru trei persoane sunt acestea:
• 300 g sfeclă roșie fiartă
• 100 g brânză de capră• o mână de salată verde• 3 felii de bacon • 2 linguri de ulei de măsline • 1 lingură de oțet balsamic • sare & piperȘi am început astfel: am pus baconul pe hârtie de copt, apoi l-am trimis în cuptor, la 160 grade C, pentru 10 minute, până a devenit crocant.Între timp am tăiat sfecla cuburiși am pus-o în bolul în care am pregătit întreaga salată. Am turnat peste ea uleiul de măsline,oțetul balsamicși am răsfirat sarea și piperul, după gust.Am amestecat bine cu o lingură și după aceea am adăugat brânza în compoziție,(continuând să amestec).Ei, și asta a fost tot! La final am luat un inel din inox și am presat compoziția în el.Perfecțiunea e în ochii privitorului (știu, am modifcat un pic zicala )Am adăugat și salata verdeși a rezultat un minunat aperitiv.(Nepotul Victor mi-a zis că seamănă cu un topogan din parc).S-aveți poftă!