Tilapia este un pește de apă dulce, cu carne slabă și ușor dulceagă. Îmi place să-l gătesc, cu atât mai mult cu cât vine la pachet cu fel și fel de legende dinaintea erei noastre.

Ingredientele pentru două persoane sunt acestea:

Am început prin a tăia sparanghelul pe care l-am pus la fiert pentru 3 minute în apă cu sare.
Între timp am tăiat roșiile și usturoiul.
Am scos sparanghelul, l-am strecurat, apoi l-am împrietenit cu roșiile și usturoiul și le-am sotat petru 3 minute în ulei de măsline, unt, sare și piper.
În acelși timp am pus la încins tigaia cu ulei de măsline și unt.
Am condimentat fileurile si le-am prăjit în ulei încins cu unt, tot pentru 3 minute, pe fiecare parte, iar la final am stors deasupra sucul de la lime.
După ce s-a prăjit,
le-am scos direct în farfurie și le-am servit calde.
S-aveți poftă!