Astăzi tot pește…
Iar rețeta aceasta vă ia mai puțin timp decât mi-a luat mie să încarc imaginile Iată despre ce e vorba, pentru două porții:• am luat una bucată păstrăv proaspăt pe care l-am filetat,i-am scos toate oasele,apoi pieleași l-am pus la prăjit în tigaia încinsă cu ulei de măsline câte 2 minute pe fiecare parte.Aici am pregătit o linguriță de capere și puțin mărar.O lingură de smântână.Un sfert de lămâie.Am tocat mărarulși caperele.Și după ce s-a răcit peștele L-am fărâmițat.Și am început să adaug celelalte ingrediente, după cum urmează: caperele,mărarulsmântâna, puțin ulei de măsline.am stors bucata de lămâie.și am răsfirat sare și piper după gust.Le-am amestecat ușor.Apoi am pregătit un castravetepe care l-am tăiat cu pilerul ca să obțin aceste felii subțiri.Am pus într-un inel de metal feliile de castraveteși am adăugat compoziția.La final un mix de salată,ulei de măsline deasupra,și asta e tot!
S-aveți poftă!