Pulpă de miel cu sos de mentă

 

Ce ziceți de o rețetă potrivită pentru o frumoasă duminică de Paște?Sunt multe de pregătit într-o zi de sărbătoare așa că vă propun ceva foarte bun și foarte ușor de făcut.

Iată ingredientele pentru 3 porții:

• 15 ciuperci

• o crenguță de cimbru

• 3 x 150 g carne de miel

• sare & piper

• ulei de măsline

• o lingură de apă

• frunze proaspete de mentă

• 2 linguri de oțet de vin roșu

• 1 lingură de zahăr brun

• 1 cățel de usturoiȘi iată cum se face: am pus carnea să se prăjească în ulei de de măsline.

Am lăsat-o câte 2 minute pe fiecare parte.După ce am scos carnea, m-am ocupat de garnitură, după cum urmează: pentru început am pus la încins uleiul de măsline, am adăugat usturoiul zdrobit și crenguța de cimbru,apoi am aranjat în tigaie toate ciupercile curățate, spălate și fără cozi.Le-am lăsat 2-3 minute pe fiecare parte, până au căpătat această nuanță, galben-maronie.Sosul de mentă s-a făcut la fel de ușor: am pus frunzele în mojar.Și după ce le-am transformat într-o pastă, am adăugat oțetul de vin,zahărul,iar la final am răsturnat lingura de apă. Am amestecat bine.Și asta e tot! Paște fericit! :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>