Ce ziceți de o rețetă potrivită pentru o frumoasă duminică de Paște?Sunt multe de pregătit într-o zi de sărbătoare așa că vă propun ceva foarte bun și foarte ușor de făcut.
Iată ingredientele pentru 3 porții:
• 15 ciuperci
• sare & piper
• ulei de măsline
• o lingură de apă
• 2 linguri de oțet de vin roșu
• 1 lingură de zahăr brun
• 1 cățel de usturoi
Și iată cum se face: am pus carnea să se prăjească în ulei de de măsline.
Am lăsat-o câte 2 minute pe fiecare parte.
După ce am scos carnea, m-am ocupat de garnitură, după cum urmează: pentru început am pus la încins uleiul de măsline, am adăugat usturoiul zdrobit și crenguța de cimbru,
apoi am aranjat în tigaie toate ciupercile curățate, spălate și fără cozi.
Le-am lăsat 2-3 minute pe fiecare parte, până au căpătat această nuanță, galben-maronie.
Sosul de mentă s-a făcut la fel de ușor: am pus frunzele în mojar.
Și după ce le-am transformat într-o pastă, am adăugat oțetul de vin,
zahărul,
iar la final am răsturnat lingura de apă. Am amestecat bine.
Și asta e tot!
Paște fericit!