Aseară am gătit un păstrăv la tigaie. Nu sunt multe de spus, decât că se face extrem de repede și arată spectaculos în farfurie.Iată de ce aveți nevoie pentru o porție.
• Un păstrăv• Jumătate de fenicul • câteva semințe de chimen • o lime • mărar • sare și piper • ulei de măsline.Și am început așa: am eviscerat peștele, apoi i-am îndepărtat capul și coada, l-am crestat și l-am condimentat cu sare & piper.Am turnat ulei de măsline în tigaie.Apoi am lăsat păstrăvul să se prăjească câte 5 minute pe fiecare parte. Cât timp a stat în tigaie a avut deasupra un capac.Iar în timp ce se prăjea peștele, am tăiat feniculul.Am aruncat peste el semințele de chimen, am stors lămâia,am pus o lingură de ulei de măsline,am împrăștiat mărarul,și le-am amestecat bine.Asta e tot!Să aveți poftă!