Păstrăv cu salată de fenicul

 

Aseară am gătit un păstrăv la tigaie. Nu sunt multe de spus, decât că se face extrem de repede și arată spectaculos în farfurie.Iată de ce aveți nevoie pentru o porție.

• Un păstrăv• Jumătate de fenicul • câteva semințe de chimen • o lime • mărar • sare și piper • ulei de măsline.Și am început așa: am eviscerat peștele, apoi i-am îndepărtat capul și coada, l-am crestat și l-am condimentat cu sare & piper.Am turnat ulei de măsline în tigaie.Apoi am lăsat păstrăvul să se prăjească câte 5 minute pe fiecare parte. Cât timp a stat în tigaie a avut deasupra un capac.Iar în timp ce se prăjea peștele, am tăiat feniculul.Am aruncat peste el semințele de chimen, am stors lămâia,am pus o lingură de ulei de măsline,am împrăștiat mărarul,și le-am amestecat bine.Asta e tot!Să aveți poftă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>