Larousse gastronomique

 

Nu știu alții cum sunt, dar eu așa îmi încep diminețile :)

Larousse Gastronomique a apărut prima dată la Paris, în 1938, coordonată de un renumit chef, Prosper Montagné. De atunci, este cea mai faimoasă carte culinară din lume. Acoperă toate aspectele gătitului: istoria și tradiția gastronomică, biografiile celor mai importanți chefi din lume sau oameni care au adus o contribuție importantă artei culinare, termeni și tehnici culinare, sfaturi, și peste 3800 de rețete clasice.

Cum ar zice oamenii preocupați de fashion, este un must have :)

 

 

One thought on “Larousse gastronomique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>