Camembert pane cu dulceață de vișine

 

Ce ziceți de niște antreuri absolut mi-nu-na-te? :) Iată cum stă treaba:

120 g camembert • 4 linguri de făină • 1 ou bătut • 6 linguri de pesmet • 1 lingură dulceață de vișine • puțină salată rucola • sare&piper • ulei de floarea soarelui pentru prăjit.

Iar de aici în colo am scăpat de scris pentru că nu știu cum aș putea descrie mai simplu decât se vede în imagini :D Când le puneți în ulei încins, atenție! Dacă sunteți începător/începătoare e mai bine dacă folosiți totuși o ustensilă ;) Le-am scos pe un șervețel ca să se mai scurgă din grăsime.Și asta e tot! S-aveți poftă!                                                                   foto: Vlad Cioplea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>