Îmi plac perele (după cum se vede și aici) și le folosesc prin mâncăruri de câte ori am ocazia.
De această dată m-am gândit să fac o salată franțuzească (pentru că îmi rămăseseră câteva feluri de alune, de la ultima petrecere). Deci cam cu aceste lucruri s-a defășurat operațiunea: nuci macadamia • alune caju • alune de pădure –  câte o lingură din fiecare. • un mix de salată
 • un mix de salată  • 50 g brânză de capră • sucul de la 1/4 lămâie • 2 linguri de ulei de măsline • sare & piper.
• 50 g brânză de capră • sucul de la 1/4 lămâie • 2 linguri de ulei de măsline • sare & piper. Am prăjit nucile și alunele în tigaia încinsă, cam 5 minute.
Am prăjit nucile și alunele în tigaia încinsă, cam 5 minute. Am feliat para.
Am feliat para. Și apoi le-am pus pe toate într-un bol,
Și apoi le-am pus pe toate într-un bol, adăugând și ulei de măsline
adăugând și ulei de măsline și condimentele.
și condimentele. Am amestecat bine, ca să-și împrumute aromele.
Am amestecat bine, ca să-și împrumute aromele. Și la final, direct în farfuria de servire am adăugat și brânza de capră.
Și la final, direct în farfuria de servire am adăugat și brânza de capră.
Simplu și bun!
 
				 
					 
					