Cam răcoare afară. Merge o supă, așa-i?
Iată ce am folosit:
• 700 g ciuperci • ciuperci mici pentru decor • 150 g de ceapă
• 150 g de țelină• 150 ml smântană dulce
• 2 linguri de ulei de măsline
• apăAm tăiat cuburi ceapa și țelina.Le-am sotat în ulei de măsline încins pentru 3-4 minute.Apoi am tăiat ciupercile.Și le-am adăugat în oală.Le-am mai sotat pentru 3-4 minute, apoi am adăugat apă până am acoperit toate legumele, și le-am lăsat să fiarbă pentru 20 de minute.Între timp am pregătit ciupercile pentru decor.Le-am pus în tigaie pentru 1 minut, cu două linguri de ulei de măsline.După ce s-au fiert legumele, am adăugat smântâna și le-am mai lăsat pe foc încă 3 minute.Am amestecat bine.Și când elementele s-au contopit,le-am luat de pe foc și le-am blendat.Supa de ciuperci nu e foarte fotogenică,așa că am înveselit-o cu ciupercile mici, care sunt și foarte gustoase.Se servește caldă
Poftă bună!