Spaghete cu chiftele

 

Spaghetele sunt ușor de făcut. Dacă vrei să le complici puțini am o rețetă foarte gustoasă. Ai nevoie de:  500 g carne tocată (vită + porc)usturoi spaghetepătrunjel • ceapă roșieroșii tăiate cuburi (eu le-am luat din conservă – blendate; o conservă are 400 g)

Și am început să tai…Și după ce n-a mai fost nimic de tăiat, am adăugat sare și piper după gust.

Am făcut formele chiftelelor și le-am lăsat să se prăjească 2 minute pe fiecare parte.În același timp am pus apa la fiert cu sare și am adăugat spaghetele (le prefer pe cele nr. 3). Le-am lăsat cam 7 minute în apă.

Am pus sosul tomat într-o oală și când a început să fiarbă am răstrunat peste sos chiftelele prăjite. A fiert în continuare la foc mic pentru încă 7-8 minute.Am scurs spaghetele și le-am pus într-o farfurie. Iar lângă ele am adăugat chiftelele și sosul de tomate.TIPS: dacă servești spaghetele mai târziu, strecoară-le, se spală-le în jet de apă rece, iar când le vine rândul să le servești încălezește-le un minut în apă caldă.

Poftă bună!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>