Spaghetele sunt ușor de făcut. Dacă vrei să le complici puțini am o rețetă foarte gustoasă. Ai nevoie de: 500 g carne tocată (vită + porc) • usturoi • spaghete • pătrunjel • ceapă roșie • roșii tăiate cuburi (eu le-am luat din conservă – blendate; o conservă are 400 g)
Și am început să tai…Și după ce n-a mai fost nimic de tăiat, am adăugat sare și piper după gust.
Am făcut formele chiftelelor și le-am lăsat să se prăjească 2 minute pe fiecare parte.În același timp am pus apa la fiert cu sare și am adăugat spaghetele (le prefer pe cele nr. 3). Le-am lăsat cam 7 minute în apă.
Am pus sosul tomat într-o oală și când a început să fiarbă am răstrunat peste sos chiftelele prăjite. A fiert în continuare la foc mic pentru încă 7-8 minute.Am scurs spaghetele și le-am pus într-o farfurie. Iar lângă ele am adăugat chiftelele și sosul de tomate.TIPS: dacă servești spaghetele mai târziu, strecoară-le, se spală-le în jet de apă rece, iar când le vine rândul să le servești încălezește-le un minut în apă caldă.
Poftă bună!