În vizită la niște neamuri, am pierdut un pariu așa că a trebuit să le gătesc fajitas (le place lor la nebunie). Partea bună e că mi-au ieșit excelent și că am avut aparatul la mine ca să imortalizez capodopera Ai nevoie de pita-bread (lipie libaneză din supermarket).O ceapă roșie și 4 căței de usturoi.3 linguri de smântână.O portocală și un ardei iute. 450 grame piept de pui, care îți ajunge pentru 3 porții.PătrunjelArdei gras roșuUn pic de boiaAsamblarea se face așa: am tăiat julienne pipetul de pui și apoi l-am marinat.Am tocat pătrunjelul și mi-a plăcut la nebunie contrastul de culori.Simfonia culorilor a continuat cu boia, ardeiul iute, usturoiul tocat mărunt, coaja de la portocală, sucul de la portocală, sare& piper și puțin ulei de floarea soarelui (frăgezește carnea și nici nu se lipește când o prăjești).Am lăsat-o la marinat vreo 2 ore, apoi am prăjit-o în tigaie cu ulei de măsline.Între timp am tăiat ceapa roșie și ardeiul gras și apoi l-am adăugat peste carne în tigaie.Am uns lipia cu smântână.Am pus carnea caldă și am rulat-o. Se servește imediat!Aici o porție n-a mai avut răbdare să stea în fața camerei…