Quesadilla cu avocado

 

Pentru o dimineață mai puțin obișnuită, în care m-am trezit cu poftă de ceva bun. Am folosit un pic de influențe mexicane și câteva ingrediente improvizate, după gust, anotimp și buget. Primul semn bun la rețeta asta e că toate ingredientele încap pe un tocător.

Și un avantaj e că nu-ți ia mai mult de 10 minute să o prepari.

Mi-am folosit imaginația și le-am așezat pe foaia de tortilla începându cu cașcavalul. Am pus mult pentru că o să se topească și o să sigileze celelalte ingrediente.

La fnal am adăugat din nou un pat de cașcaval, apoi am închis tortilla. Și am pus-o în tigaia încinsă, fără grăsime lăsându-o pe fiecare parte cam 3 minute.Până a prins această frumoasă culoare.Am tăiat porția în patru și am stropit-o cu ulei de măsline, apoi am aruncat peste felii puțin sare&piper.Buen provecho, para todos!

(scuzați-mi spaniola, e cam tot ce știu să zic și nu sunt foarte sigur că am zis în contextul corect :) ) )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>