Piersici up-side-down

 

Iată o tartă potrivită pentru orice moment al zilei, pentru orice stări sufletești și pentru orice categorie de vârstă. Și asta nu e tot! Ia să vedem, ghiciți ce urmează?

Exact!! Se face foarte, foarte ușor :)

3 piersici mi-au ajuns pentru 12 porții.

230 g făină, 150 g zahăr și 50 g zahăr brun 50 g nuci pe care le-am zdrobit.100 g unt3 ouăAm ales o formă rotundă de 26 cm cu pereți detașabili, am așezat pe fund hârtie de copt și am uns pereții cu unt. Apoi am amestecat zahărul brun cu jumătate din bucata de unt – 50 g) și l-am întins uniform.Am așezat în formă piersicile tăiate în felii subțiri.Apoi am format o compoziție din cele 50 g de unt rămase peste care am adăugat 150 g zahăr,ouăle,făina,și nucile.Am amestecat bine cu o spatulă din lemn,apoi am întins-o peste piersici,până le-am acoperit complet.Am trimis tarta la cuptor pentru 45 minute, la 180 grade, iar când s-a întors arăta așa de frumos :) După ce s-a răcit am tăiat o felie peste care am nins zahăr pudrăși am desăvârșit actul creației cu o lingură de înghețată de vanilie.

Pentru contrastul rece-cald, cum îmi place mie. :) S-aveți poftă!

 

One thought on “Piersici up-side-down

  1. Arată super si chiar pare ușor de facut. Sper sa-mi fac curaj si sa incerc :D

    Love it! Keep up the good work.

    P.s. Si fotografiile sunt excelente :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>