Salată de pere și brânză de capră

 

Îmi plac perele (după cum se vede și aici) și le folosesc prin mâncăruri de câte ori am ocazia.

De această dată m-am gândit să fac o salată franțuzească (pentru că îmi rămăseseră câteva feluri de alune, de la ultima petrecere). Deci cam cu aceste lucruri s-a defășurat operațiunea: nuci macadamia • alune caju • alune de pădure –  câte o lingură din fiecare. • un mix de salată • 50 g brânză de capră • sucul de la 1/4 lămâie • 2 linguri de ulei de măsline • sare & piper.Am prăjit nucile și alunele în tigaia încinsă, cam 5 minute.Am feliat para.Și apoi le-am pus pe toate într-un bol,adăugând și ulei de măslineși condimentele.Am amestecat bine, ca să-și împrumute aromele.Și la final, direct în farfuria de servire am adăugat și brânza de capră.

Simplu și bun!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>