Astăzi tot pește…
Iar rețeta aceasta vă ia mai puțin timp decât mi-a luat mie să încarc imaginile
Iată despre ce e vorba, pentru două porții:
• am luat una bucată păstrăv proaspăt pe care l-am filetat,
i-am scos toate oasele,
apoi pielea
și l-am pus la prăjit în tigaia încinsă cu ulei de măsline
câte 2 minute pe fiecare parte.
Aici am pregătit o linguriță de capere și puțin mărar.
O lingură de smântână.
Un sfert de lămâie.
Am tocat mărarul
și caperele.
Și după ce s-a răcit peștele
L-am fărâmițat.
Și am început să adaug celelalte ingrediente, după cum urmează: caperele,
mărarul
smântâna, puțin ulei de măsline.
am stors bucata de lămâie.
și am răsfirat sare și piper după gust.
Le-am amestecat ușor.
Apoi am pregătit un castravete
pe care l-am tăiat cu pilerul ca să obțin aceste felii subțiri.
Am pus într-un inel de metal feliile de castravete
și am adăugat compoziția.
La final un mix de salată,
ulei de măsline deasupra,
și asta e tot!
S-aveți poftă!