Acasă la Delia

 

De 8 martie am pus la cale împreună cu Designist un concurs care a avut finalitatea acasă la Delia. Am avut mână bună să o aleg chiar pe ea câștigătoare, pentru că ne-am simțit cu toții extrem de bine, iar eu am avut parte de o bucătărie foarte utilată, și (mai ales) de cineva care știa totul despre orice tip de mâncare :)

Delia este o persoană creativă, călătorește, gătește și în tot acest timp este și super-mamă!

Dacă nu aș fi avut exemple în propria familie probabil aș fi fost extrem de frustrat pentru că Eric nu vrea să mănânce nici pește și nici rață (decât dacă este pui).

Singura fotografie cu Delia din seara cu pricina – și asta pentru că vorbea la telefon și nu și-a dat seama că aparatul foto era în direcția ei. Eric, în schimb… Îi prevăd o carieră în entertainment.

Invitata Deliei, prietena sa Cristina. Ele au fost responsabile cu aranjatul mesei, iar eu le-am gătit. Pentru început: trei feluri de pește cu orez și sparanghel.

Felul principal cu piept de rață & clătite din cartofi și sos de vin roșu,

Iar pentru desert am ales cheesecake cu ciocolată și sos de vanilie.

Pentru fiecare dintre feluri am servit câte un vin special.

Eric și-a compus singur o costumație “de poză”.Ce să o mai lungesc. A fost o experiență faină și mă bucur de această ocazie inedită.

Mulțumiri nesfârșite Deliei, a fost o plăcere să te cunosc și să îți gătesc acasă.

Foto by Vlad Cioplea

 

 

One thought on “Acasă la Delia

  1. Noi iti multumim, Niki! N-am exagerat cand am zis ca a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit. O experienta inedita si o mancare delicioasa, gatita din suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>