În vizită la niște neamuri, am pierdut un pariu așa că a trebuit să le gătesc fajitas (le place lor la nebunie). Partea bună e că mi-au ieșit excelent și că am avut aparatul la mine ca să imortalizez capodopera
Ai nevoie de pita-bread (lipie libaneză din supermarket).
O ceapă roșie și 4 căței de usturoi.
3 linguri de smântână.
O portocală și un ardei iute.
450 grame piept de pui, care îți ajunge pentru 3 porții.
Pătrunjel
Ardei gras roșu
Un pic de boia
Asamblarea se face așa: am tăiat julienne pipetul de pui și apoi l-am marinat.
Am tocat pătrunjelul și mi-a plăcut la nebunie contrastul de culori.
Simfonia culorilor a continuat cu boia, ardeiul iute, usturoiul tocat mărunt, coaja de la portocală, sucul de la portocală, sare& piper și puțin ulei de floarea soarelui (frăgezește carnea și nici nu se lipește când o prăjești).
Am lăsat-o la marinat vreo 2 ore, apoi am prăjit-o în tigaie cu ulei de măsline.
Între timp am tăiat ceapa roșie și ardeiul gras și apoi l-am adăugat peste carne în tigaie.
Am uns lipia cu smântână.
Am pus carnea caldă și am rulat-o.
Se servește imediat!
Aici o porție n-a mai avut răbdare să stea în fața camerei…