Vara nu prea-mi vine să mă apropii de cuptor. Prin urmare, mâncărurile mele arată cam așa: Ingrediente pentru o porție: 4 felii de dovlecel • 3 bucăți de roșii uscate • 30 g rucola • 2 linguri ulei de măsline • ½ lingură oțet balsami • sare &piper.
Ingrediente pentru o porție: 4 felii de dovlecel • 3 bucăți de roșii uscate • 30 g rucola • 2 linguri ulei de măsline • ½ lingură oțet balsami • sare &piper.
Am tăiat dovlecelul.
 Roșiile le-am rupt în două.
Roșiile le-am rupt în două. Și de rucola nu m-am atins.
Și de rucola nu m-am atins. Tot ce-am făcut a fost să încing o tigaie, să pun ulei de măsline în ea, apoi feliile de dovlecel,
Tot ce-am făcut a fost să încing o tigaie, să pun ulei de măsline în ea, apoi feliile de dovlecel, peste care am presărat sare&piper.
peste care am presărat sare&piper. Le-am lăsat cam 2 mintue pe fiecare parte.
Le-am lăsat cam 2 mintue pe fiecare parte. Și când erau aproape gata am turnat de-asupra oțetul balsamic.
Și când erau aproape gata am turnat de-asupra oțetul balsamic. Apoi le-am scos direct în farfurie.
Apoi le-am scos direct în farfurie. Și am adăugat restul ingredientelor.
Și am adăugat restul ingredientelor. Simplu, nu?
Simplu, nu?   foto: Vlad CIoplea
                                                                                          foto: Vlad CIoplea
 
				 
					 
					