Macrou cu salată de roșii cherry

 

Mâine sunt Floriile și se mănâncă pește. M-am gândit la ceva foarte simplu de făcut, ca să mă pot bucura și eu de un weekend mai relaxat :) Aici vă spun rețeta pentru o porție, astfel încât să poată fi multiplicată ușor.

Cum ziceam, iată peștele.  Un frumos macrou proaspăt.Pe care l-am eviscerat și spălat, i-am îndepărtat capul și coada, apoi l-am crestat, și l-am uns cu puțin ulei de măsline.Am pus în el 10 g de unt și o crenguță de rozmarin.Și l-am nins cu sare și piper direct din morișcă.L-am pus la prăjit în tigaie.

Câte 3 minute pe fiecare parte, apoi am oprit focul, am pus un capac și l-am lăsat acolo până am terminat salata.Am spălat bine 10 roșii cherry.Mi-am pregătit 5 frunze de mentă proaspătă.Un sfert de lime.Am tăiat roșiile și am mărunțit menta.Am stors bucata de lime.Am adăugat ulei de măsline.Și e gata!Peste pește am turnat zeama care s-a lăsat în castronul de salată! ;)

S-aveți poftă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>